FABRICA: Str. Laminoriștilor 145F, Câmpia Turzii, Cluj. +40 725 222 676 office@sarerom.ro
Image

UN PRODUS ROMANESC, PENTRU PIATA EUROPEANA

Un pilon esențial al economiei Turzii a fost și continuă să fie exploatarea sării. Prin sutele de tone de sare gemă pe care le prelucrăm, acoperim cu brio atât necesitățile interne cât și cele ale statelor vecine, lipsite de un astfel de mineral prețios.

Extragem sarea

Prin procedee unice în România, sustenabile, reușind astfel să livrăm produse de calitate și să respectăm echilibrul natural. Sarea de calitate mai slabă este reintrodusă în circuitul natural.

Ambalăm și prelucrăm

În condiții optime, pentru a conserva gustul și calitățile deosebite ale sării din Câmpia Turzii.

Livrăm în toată lumea

Convinși de proprietățile superioare ale sării noastre, credem cu tărie că vom putea să facem cunoscute produsele noastre la nivel global.
0
noi locuri de muncă.
0
investiția inițială.
0
tone de sare anual.

SUSTENABILITATE ȘI ÎNCREDERE ÎN VALORI

Căutăm excelență și nu suntem satisfăcuți cu ceva mai prejos. Ne ghidăm după valorile noastre, ce ne obligă să livrăm produse de calitate de fiecare dată. Sprijinim producția locală și credem în produsele românești de calitate, superioare oricărui import. 

Respectăm tradiția și mediul, încercând să minimizăm, pe cât posibil, impactul asupra Planetei. Prin procesul nostru special de prelucrare și sortare, unic pe tot teritoriul României, procesăm toate categoriile de sare, reciclând soluțiile saline rezultate și sarea de calitate mai slabă, reintroducându-le în circuitul natural. Căutăm mereu să fim recunoscători mediului, sprijinind regenerarea acestuia.

Avem încredere că, protejând mediul, vom putea  lăsa și generațiile viitoare să se bucure de acest minereu prețios.
Image

CONTACT

Adresa

Str. Laminoriștilor 145F, Câmpia Turzii județul Cluj.

Telefon

Image
Sare din pamânt românesc!

NOUTĂȚI